Fysioterapeutin palvelut Vantaalla

Hierontaa ja fysikaalisia hoitoja

Uomatien Fysioterapia auttaa, kun kipu häiritsee arkea. Toimintakyky voi laskea vamman, sairauden, ikääntymisen tai muun asian seurauksena, jolloin käynti fysioterapeutin luona on paikallaan. Tarjoamme yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua Vantaan Myyrmäessä. Ota yhteyttä!

Uomatien Fysioterapiassa sinua palvelee koulutettu fysioterapeutti, jolla on yli 30 vuoden alan kokemus. Meiltä löytyy osaamista fysioterapian eri menetelmistä ja muista terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon liittyvistä hoidoista. Erilaiset hieronnat ja Life Detox -kehonpuhdistus kuuluvat myös hoitovalikoimaamme.

Palveluihimme kuuluvat

  • Fysikaaliset hoidot lääkärin lähetteellä
  • Klassinen hieronta
  • Shiatsu
  • Intialainen päähieronta
  • Life Detox -kehonpuhdistushoito
  • Kuumakivihieronta
  • Lavis-lavatanssijumppa, Soololattarit ja Kansainväliset kansantanssit

Fysioterapiassa hyödynnämme ohjausta, neuvontaa, terapeuttista harjoittelua ja manuaalista terapiaa. Erilaiset kylmä- ja lämpöhoidot, sähköhoidot sekä liikehoidot mahdollistavat monenlaiset käsittelyt. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa lihasjännityksiä sekä niistä johtuvia kiputiloja.

TANSSIKSI JA KANSAINVÄLISET KANSANTANSSIT

Tanssiksi on nimi lajille, jossa tanssitaan ilman paria kotimaisen lavatanssimusiikin ta htiin sekä kansainvälisten lattarirytmien mukaan. Koreografiat ovat helppoja. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse. Tunneilla opit perusaskeleet eri tanssilajeihin, hiki nousee pintaan ja nautit tanssin riemusta yhdessä toisten kanssa.

Kansainväliset kansantanssit ovat pääasiassa piiritansseja eri maista. Innostava musiikki ja helpot askelkuviot tuovat tunnille oman lisämausteensa.

Tältä keväältä tunnit ovat loppuneet, mutta ilmoitan heti, kun syksyn aikataulu on tiedossa.

Ota yhteyttä, jos haluat llisätietoja.
Yhteystiedot

Fysikaalinen Hoitolaitos Uomatien Fysioterapia

Nuijatie 25 B (Rajatorppa)

01650 VANTAA

050 377 4956

paivi.gronroos@gmail.com

www.uomafys.fi

Aukioloajat

Parhaiten olemme tavoitettavissa ma-to klo 12–19 ja pe klo 12–18.

Kesä- heinä- ja elokuussa olen tavattavissa ti-to  klo 12.00 - 19.00 tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää