Shiatsu ja muut fysikaaliset hoidot Vantaalla

Monipuolisia fysioterapiapalveluita Vantaalla

Uomatien Fysioterapia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia fysikaalisia hoitoja. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella Vantaan Myyrmäessä. Fysioterapiaa on saatavana sekä lääkärin lähetteellä että ilman. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Fysioterapia

Fysikaaliset hoidot pitävät sisällään alkututkimuksen, jonka perusteella valitsemme asiakkaan vaivaan sopivan hoitomenetelmän. Tarvittaessa käytämme kylmähoitoa, pintalämpöä savipakkauksilla, syvälämpöä ultraäänilaitteella, sähkökipuhoitoa interferenssilaitteella, hierontaa sekä liikehoitoja. Opetamme asiakkaalle myös yksilöllisen kotiohjelman.

Klassinen hieronta

Lue lisää klassisesta hieronnasta!

Shiatsu

Shiatsuhoito vaikuttaa kokonaisvaltaisemmin kuin klassinen hieronta. Shiatsu on vanha japanilainen hoitomuoto, joka tarkoittaa peukalolla painamista. Hoidossa seurataan meridiaaniratoja ja niissä olevia akupisteitä sekä avataan näin mahdollisia tukoksia, jotta elämänvoima chi pääsee vapaasti virtaamaan kehossa. Tällä tavalla vaikutus ulottuu laaja-alaisesti lihaksiin, niveliin, sisäelintoimintoihin ja mieleen.

Ennen painelua kudoksia lämmitetään mm. hankaamalla, ravistelemalla, hieromalla ja venyttelemällä. Ainoastaan niskan alueen käsittelyssä käytetään hiukan hierontaöljyä väliaineena. Tässä siis käsitellään koko keho päästä varpaisiin, ensin vatsamakuulla ja sitten selällään. Jokainen hoitaja luo oman näköisensä hoidon omalla käsialallaan. Tule siis kokemaan kiireetön kaksituntinen a` la Päivi!

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on todellinen "stressipesu", jossa käsitellään niskahartiaseutu, pää, kasvot ja korvat. Päätä käsitellään monipuolisin ottein, mikä stimuloi tehokkaasti aivojen molempia puoliskoja ja saa verenkierron vilkastumaan päänahassa. Näin hiusjuuretkin saavat oman "ravintosuihkunsa". Käsittelyn jälkeen olo on ihanan raukea, rentoutunut ja kevyt.

Life Detox

Life Detox on miellyttävä, turvallinen ja tehokas tapa puhdistaa kehosta kuona-aineita jalkakylvyn avulla. Elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat puhdistuksen aikana virrata ihohuokosten kautta suolapitoiseen veteen, jossa oleva elektrolyysilaite hyödyntää kehon ns. anionivirtauksia. Näin vaikutus saadaan koko kehoon veren- ja imunestekierron kautta.

Kuona-aineiden irtoamista voidaan vielä tehostaa lämmittämällä kehoa bambuhiili-infrapunavyöllä. Myös hierontahoito juuri ennen puhdistusta on oiva aineenvaihdunnan kiihdyttäjä. Paras vaikutus saadaan, jos puhdistus tehdään kaksi kertaa viikossa vähintään kuuden kerran sarjana. Jatkossa kannattaa tehdä ylläpitokäsittely esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ikivanha hoitomuoto, jossa lämmitettyjä kiviä liu’utetaan hoidettavan iholla. Kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksistoon rentouttaen ja rauhoittaen elimistöä. Kuumakivihieronta mm. edistää elimistön aineenvaihduntaa ja tehostaa verenkiertoa – se on todellakin syvärentouttava hoito.

Osa hoidettavista ottaa kuumakivihoitoja yksinomaan sen rentouttavan ja stressiä poistavan vaikutuksen takia, mutta todellisuudessa sen terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovat paljon laajemmat. Voimme siis suositella kuumakivihierontaa kaikille terveydestään huolehtiville!

Yhteystiedot

Fysikaalinen Hoitolaitos Uomatien Fysioterapia

Nuijatie 25 B (Rajatorppa)

01650 VANTAA

050 377 4956

paivi.gronroos@gmail.com

www.uomafys.fi

Aukioloajat

Parhaiten olemme tavoitettavissa ma-to klo 12–19 ja pe klo 12–18.